diumenge, 25 de juliol del 2010

nutrida representació de navasencs a l'anbaso de Manresa

Il proferore:14 general 8ma-30

Raul Abardia:19 general 11ma-30

The fèmina:143 general 4femina
Jordi fabrega 142 general

Extrem raider Carles: 103 general
Presi: 35 general 9 èlit

"trialeros" al tour

(d'esquerra a dreta) Mª Angels, Domonech, Come, Miquel, Marc
Amb el pailheres una vegada i mitja i el ax3 domaines no ni havia prou i aqui la propina

PD: si les cometes de "trialeros" al tour eren per tu Come

dissabte, 17 de juliol del 2010

dijous, 15 de juliol del 2010

Última hora sortida a veure el tour

sortida a les 6,00 de la gasolinera, repartir la gent als cotxes, carregar bicis i marxar a cuarts de set, cal portar algo per menjar, i calçat adequat per poder caninar

dilluns, 12 de juliol del 2010

TARDA DE BIKE TRIAL AMB PEP RIBERA

Esteu tots convidats el dimecres dia 14 de juliol a les 6h de la tarda al pati de l'EDN (el Casal) per veure una exhibició del Pep Ribera. Us hi esperem!

sortida Tour de france 2010

el proper diumenge dia 18 de juliol a les 6,30 del mati sortirem amb cotxe amb direcció Aux les Therms, pararem a esmorzar, descarregarem les bicis i pujarem el port de palleres, el baixarem per l'altre vesant per podrer veure el final d'etapa, i despres tornarem a pujar el port per tornar cap el cotxe, per més info al Come o consultar la web en propers dies.

diumenge, 11 de juliol del 2010

Bon paper dels trialeros de Navàs a l'Anbaso de Valls de Torroella


Joan Ribalta, 10è de la general i 5è Master 30. 1h 58min



Marc Castells, 28è de la general i 10è Elit 2h 11min



Josep Chavarria, 51 de la general, 16è Elit 2h 20min




Meritxell Obradors 110 de la general, 2a Fèmina 3h 03min

L'Abel també hi ha participat però ha tingut un petit problema i no ha pogut acabar. Ànims per la propera!!

dijous, 8 de juliol del 2010

Platja i bici















Quina combinació…
Platja i bici i pot ser una mica de vici....
El dissabte 3/07 vam fer una sortida d’aquelles per triomfar...
Aquí el grup a la platja de Sant Salvador


Ja feia dies que parlàvem d’anar amb bicicleta a la platja i així ho varem fer.

A les 6;15h ens varem trobar a la plaça Gaudi per afrontar aproximadament 135km. de ruta fins arribar a Coma-ruga, concretament a Sant Salvador, celebrar-ho amb un bon dinar i bany a la platja…. i.... va ser un “desmadre…”….



...Aquelles hores del matí, gairebé tothom dormint només ens sentim nosaltres xerrar i riure a la plaça, ben animats es dona el tret de sortida.


Marxem direcció Balsareny, anem xerrant, amb la fresqueta de primera hora del mati s’està genial. Arribant a Balsareny sona el telèfon del Sila; -el Pepillo s’ha adormint…ja ens estranyava que no vingués aquest paio… no se’n perd ni una.


(el Pepillo, el Sila i el Cata pedalaran fins a Igualada on giraran per tornar a Navàs ja que no venen fins la platja), doncs això que deia… sona el telèfon i li diem que anem direcció Súria, però no….! Ja comencem amb els dubtes… no cal anar a Súria, -i si anem directe cap a Santpedor-Manresa? -val, val, ens estalviarem els repaxons de Súria, de fet… la ruta es llarga i no cal…


En un plis tenim al Pepillo amb nosaltres.
Cap a Manresa falta gent… o no… arribem xerrant com cotilles amb la Rosa i la Mònica a Manresa i allà trobem un munt de ciclistes, (al matí amb la fresca i sense transit dona gust sortir), a la carretera de Vic divisem un “chaval” que coneixem, en Joan de BikeaPeu juntament amb altres ciclistes, els crits i salutacions em sembla que els escolten a tot Manresa....


Travessem Manresa i enfilem cap a Salelles-Odena-Igualada, allà el nostre Pro-Marcus pim-pam si podeu seguiu-me, comença a fotre canya i els demés que ens costa poc apuntar-nos… fem el que podem, ja ens anirem despenjant mes endavant....

Aquí foto de les quatre fémines.

Amb bon ritme i molt bon rotllo arribem a Igualada on el Pepillo, Sila i Cata giren cap a Navàs.
La resta fem uns quilómetres mes per arribar a esmorzar al restaurant-betzinera que hi ha passat Santa Maria de Miralles.
Allà comença el show…














Aquí entaulats ven esmorzat i després de riure d'alguna que altre fotografia...









I aquests tres que els hi passa?



Després de l’esmorzar toca pedalar, anem direcció Querol per una carretera preciosa, però fa molta calor.



El Curtichs ens diu que arribaran les ombres… si, si, … ens hi va una cervesa si no hi ha ombres, dons si!, hi ha ombres i de regal pla i baixada, quina delícia de carretera, maca, maca.

L’esmorzar a fet efecte…...ens han sortit mes cantautors a Navàs; el Marc i l’Abel comencen a cantar “El Mar” cançó de Manel; “tu i jo em sopat en bons restaurants….tu i jo em ballat a la llum d’un fanal…, però tu i jo no ens hem banyat mai al mar, al mar, al mar …” i de sobte un altre cantant!... El Jordi Bertran de coro; “el mar, el mar…”, el show continuarà…

Aques parell es medeixen... jo soc mes alt que tu... no!, jo soc mes alt que tu...



Continuem cap a Santes Creus, Vila-rodona, Montferri (poblet molt petit on tenen un santuari preciós inspirat en les muntanyes de Montserrat), la ruta es molt maca (xapó Jordi!), la calor es mes intensa.


Agafem direcció Salomo-Bonastre i Roda de Bara on parem en una font a beure i remullar-nos (algú sembla que està resant a la verge… veure foto).



Ens a anat molt bé aquesta remullada ara només queda arribar a la nacional, agafar el desviament a Coma-ruga i vorejar el mar arribant a Sant Salvador. Una merescuda cervesa ens espera!, o dues o tres…, ja us ho explicaré mes endavant…


Ja olorem el mar; el mar, el mar, i ja el veiem! La platja està pela (aquelles hores perd tot el seu encant, son la 13h aprox.), parasols, gent per tot arreu. Estem apunt d’arribar al punt de trobada amb els familiars que han vingut a passar el dia, i ja els veiem que ens criden.


Entrem a la platja amb les bicicletes, fem la foto de record i cap al bar a fer el got.


A la terrasseta que em anant hem trobat una taula i dues cadires portades expressament pel Jordi B. i el Dani, ven ve a la seva mida, quin detall Curtichs!!
















No ens relaxem gaire que encara hem de pedalar uns quants metres fins la casa del Jordi i la Montse.
Ara si que ja hi som, quina “xavolita” que tenen aquest parell! Deu ni do tu!

La Montse que sap molt bé el que es fa, ha posat varies ampolles de xibeca al congelador, així que ataquem la nevera, agafem patates i olives i a continuar el show… fa calor, tenim set i el festival ha començat… les fotos ho diuen tot.
















El Dani i l'Abel molt contents.















Dani que passa aquí??














Brindis i mes brindis...




Mentre uns es dutxen, altres continuen atacant la nevera, llavors toca el relleu; en definitiva tothom arriba al mateix nivell d’alegria.


Es hora de dinar i fem dos torns, primer els nens petits i algun que altre no tan petit… i després els grans.


El menú consisteix en; pollastre a l’ast i patates, estan boníssims, això que....nosaltres esperàvem una fabulosa paella que ens havia de fer el Valen…!

Aquesta te la deixem passar Valen però la pròxima...., llavors, cafè, pastes i cava.


Però...sort que algú té la genial idea d’agafar la mànega d’aigua i començar a ruixar a tothom… si no encara hi seriem entaulats acabant amb tot el que hi hagués a la nevera (ni dues, ni tres, ni quatre cerveses, totes les que hi havia a la nevera, sort que érem molta colla!!)

La pluja d’aigua es la “guinda”, fem servir de tot; cubells, regadores, ampolles, gots, tot serveix per mullar-nos.










Ni la Rosa es pot escapar per sota la taula, tothom acabem xops.
A les fotos es pot comprovar uns quants atacs d'aigua...

















la Rosa no pot dir que ella "no ha estat..." i l'Abel, s'emporta el premi al mes..."c.." amb la mànega la va liar grossa...


































Tots xops.
Allà al mar, al mar, al mar… ens banyem, juguem amb la canalla i els ganàpies, i fins i tot gairebé enterrem al Curtichs (no sé si son pitjors els nens o els pares...)



















El dia està passant molt ràpid i de seguida son les 20h., toca retirar-se. Uns es queden a dormir a Sant Salvador i d’altres marxen cap a Navàs, quin dia tant intens i divertit.


Només dir que som una colla genial (i això que ens van faltar molts companys, llavors ja hagués estat impressionant), i que qualsevol sortida es un 10!



divendres, 2 de juliol del 2010

Sense paraules...
no tinc paraules per explicar-vos com m´ha quedat el cos desprès de veure aquestes fotos de l´ambaso d´aquest diumenge passat, jutgeu vosaltres mateixos.
































Traks del diable

El Valen, el Curtichs, el Cancio, l'Abel i jo, la Meri, vam acabar els Traks del diable amb èxit, tot i les petites pèrdues que al final va ser grans, la calor, les "pàjares", i els "pàjarus", i algun, encara que petit, problema amb el GPS, ...... eh Jordi?????  Total, que us recomanem l'experiència, ens ho vam passar molt bé i el paisatge des d'allà dalt aquelles cingleres és espectacular. Hem de donar les gràcies al Xavi Torreblanca (alies estamívem) que ens va fer el seguiment, l'avituallament,.... i ens va salvar el cul a tots!!!!! jeje!!  I gràcies també al Jordi dels Traks, un 10!! I res més, si ho voleu veure, ja sabeu, s'hi ha d'anar, per molt que us expliquem, res comparat amb viure-ho de ben aprop!

dijous, 1 de juliol del 2010

EL DISSABTE SE SURT A LES 6:15 AM PER ANAR A LA PLAYA.
PLAÇA GAUDI.
PARAREM A MIG CAMÍ PER ESMORZAR.
ADREÇA: ABAT ESCALÉ Nª2
SANT SALVADOR (COMARRUGA)
EL VENDRELL
DARRERE HOTEL (SANT SALVADOR ***)

a vegades és com buscar una agulla en un paller

a vegades és com buscar una agulla en un paller
"lo gusiluz"

open Girona st joan les fonts

Aquest dilluns es va disputar a la gironina localitat de St. joan les fons una prova de l'open girona de btt la represenació navasenca va ser nudrida encara que alguns amb escasos resultats i d'altres amb destacades posicions

pepillo 14 ma-40 general 26(2 voltes)
presi élit 29 general 35(3 voltes)
raul sebastianes 2º (fill Fran)


per veure les FOTOS aquí: the barrizal

Vídeo curiositats dia 18

1º concurs internaconal de fotografía de Navàs

a partir del proper cap de setmana tindrem un a enquesta en el blog per decidir la millor fotografia del moment. La direcció dona de marge una setmana perque podeu enviar les fotos inedites curioses, boniques, antigues, compromeses, caigudes... i així ampliar la galeria amb les que ja tenim.
Les podeu fer arrivar a marcccastellssala@hotmail.com
(no cal que envieu les que ja son penjades en els blogs)

totes les fotos del dia 18

ja tenim totes les fotos del dia 18 el video arrivara properament, puxeu aquí per veure-les
http://picasaweb.google.es/marccastellssala/SortidaDia18?authkey=g7c1jx-bkwo#

i les del Curtichs aquí
http://jordicurtichs.spaces.live.com/default.aspx?sa=816289630

Un éxit rotund

El passat diumenge es va reunir a Navàs una colla de tarats mentals amb ganes de passar-s'ho bé, la sortida va transcorre practicament sense incidents (algun picarol no direm el nom va caure de cap pero tampoc hi havia gaire a perdre).
Així que podem dir que va ser un éxit de participació i també d'organització a la cual els hi donem les gràcies per la seva lavor desinteresada
La molt il·lustrisima direcció del blog es lamenta de no poder complaureus amb les fotos ENCARA però allò que és bó es fa esperar, properament seran penjades

st. esteve 08

st. esteve 08