dijous, 30 de desembre del 2010

L' ULTIMA DE L'ANY.


Demà Per ser l'últim dia del any farem una sortida amb alguna sorpresa entre mig, qui vulgui a les 10 plaça gaudi.

diumenge, 26 de desembre del 2010

Nocturna Sant Esteve 2010

ohh, ohh, ohhh.....

el dissabte passat si que varem riure,.. gairebé 40 Pares i Mares "Noels" vam deixar el trineu aparcat i vam optar per agafar les bicicletes de muntanya i passar una nit màgica tots junts, on va passar de tot...

Però primer de tot felicitar a la organització per la gran festa i amb aquesta petita mostra de fotos "agermar" una vegades mes les dues presidencies.


A les 18h. ens trobavem tots ven guarnits, uns mes que altres... a la plaça Gaudí. Les llums que no hi faltin, disposats a pedalar pels voltants de Navàs.

estàs preocupat?...avui si, eh?

Traca de sortida i direcció la via de Balsareny a buscar corriols i trialeres, " de moment" aptes per tothom.
La cuca de llum que formem es espectacular, tots de vermell, amb les llums, macu, macu..

El Joel el mes il·luminat de tots..

Un equipament de primera Curtich!

Fins i tot un "Antipericu", apa Xavi que amb amics així....

Travessem cap a la carretera de Súria i agafem un corriol xulíssim, que voreja la carretera. Ja direcció al Mujal trobem un cartellet que diu..; Tialera del Pepillo; ja us podeu imaginar que trobem per tota la trialera..., pòsters i pòsters de xatis, " y hasta aquí puedo leer..."

Anem direcció al Mujal i un cop a la riera trobem una parella sopant, o prenent algo, allà a la fesca. No ens diuen res, no sabem si son d'aquí, si mes no, no tenen gens de fred.

Ens acomiadem d'ells i seguim la nostre ruta, travessem la riera amb alguna caiguda a l'aigua, i veiem llums de colors..., soroll..., campanes..., un ovni?, no!, l'Elefant Blau ens ha muntat un màgnific avituallament, coissants de xocolata!, cava.., dues fogueres per escalfar-nos i un calendari dels bombers! així les dones no ens queixem...

Mentre fem petar la xerrada, i bevem cava, a uns quats metres els companys il·luminen el camí, que deu ser...? La trialera del Come, la Reina 1 ven il·luminada, quin goig que fa! El Come no es pot tirar enrere!

Ens hi apropem tots, els que pugen van per darrera, el que no tenim pebrots, la mirarem de baix. Jo em poso a mitja trialera per fer fotos, la veritat que em costa de pujar a peu i tot, es mooolt dreta.

La baixen "les fieres", hi ha algú que no l'havia baixat mai, com el Pep Domenech i ven bé que la baixa, altres ens la mirem i remirem... això es molt dret. El Come tampoc s'hi atreveix, es que tela...., però abans de marxar, el tobogan!! La canalla es tira per la trialera de cul, i el Pepillo i jo no ens hi podem estar i darrera que hi anem. Apa aquí! es baixa ràpid!

Després d'aquesta fantàstica estona només ens queda arribar a Navàs, travessar el poble, baixar a l'Ametlla i cap a la Hípica la Cometa on ens espera un bon sopar.

Ja al sopar, tots entaulats, toca petar la xerrada i disfrutar dels companys, un sorteig de regals que fa la trobada mes festiva i el toc d'humor del vídeo de l'Elefant Blau; Presi & Presi que podeu veure aquí al blog.

ohh, ohh, ohhh...

una nit de Nadal plena d'estrelles, on tots vam fer que fos una nit especial, una nit per passar-ho bé amb els amics.

Agrair a tota la organització i companys que van ajudar en aquesta festa, sabem que hi ha molta feina i la vàreu fer molt ben feta.


Bones Festes! Ara si que me'n vaig de vacances........ fins l'any que ve.

divendres, 24 de desembre del 2010

LA MARATÓ DE TV3




Com ens van sobrar uns euros de la nocturna de St. Esteve i no havia manera de poder tornar 70 o 80 cèntims per persona algú va tenir la idea de donar-ho a aquesta bona causa, ens va semblar bé a tots els demés i així ho hem fet. ELS TRIALEROS DE NAVÀS COL.LABOREM EN UNA BONA CAUSA

divendres, 17 de desembre del 2010


NOCTURNA DE SANT ESTEVE
La comissió de festes dels Trialeros de Navàs l´Elefant blau us informa que tot està gairabé a punt, això serà un festival!!!. Hi ha gairabé uns 35 ciclistes inscrits, més tots els familiars arrivarem a les 70 persones pel sopar. Això només és pot definir en dues paraules FLI-PAREU. Ohohohuuuu!!! Feliz Navidad... Ep!! penseu en portar una moneda d´euro.

diumenge, 12 de desembre del 2010

la trialera més famosa

No és la trialera més difícil, però sí és de la que s'en parla més i s'en parlarà més la propera setmana.

Alguns encara ni saben on és, d'altres no ho volen saber. Alguns ni s'ho miren, altres ni s'hi tiren; i n'hi ha que ja la salten.


Nocturna de sant Esteve

Atenció a tots el regancers, cagadubtes i als que estan sempre molt ocupats, per facilitar una mica més el tema d´inscripcions hi haurà temps fins dimecres per apuntar-se, no hi hauran inscripcions fora de termini donat la dificultat d´organització, recordeu que s´ha d´anar a cal Domènech. Gràcies per la vostra compressió i col.laboració.

Ah!!! també penseu que tots anirem disfressats de pare noel i que s´ha de portar una moneda d´un euro. Ens veiem dissabte a les 6h. a la plaça Gaudí.

dissabte, 11 de desembre del 2010

ELS QUE EM SORTIT A LES 10H


VALEN TE LA DEDICO. JE JE.


Veus com val la pena sortir a les 8, no pel fred si no per las chatis.

via ferrata Urquiza olmo a Corçà


van enganyar al Xavi Garcia pel seu sant i enl vam portar a Corçà, pero em sembla que més d'un anavem enganyats


caminarem una mica pero cal dur arnes...


L'aigua i el fred complicaven encara més la "caminada"


I per acavar-ho d'adobar ens trobem amb el Yeti

sopar trialeros 2010

A l'espera que la Fidel Castro i l' Ibra facin les respectives criniques aqui teniu un sucedani:




Guru!!!!!!


-"No me traido las gafas del cerca"



Sila loock en estat pur


i la festa


-no coment-

diumenge, 5 de desembre del 2010

NOCTURNA DE SANT ESTEVE


Com molts ja sabeu la nocturna d`aquest any serà el dissabte dia 18 de desembre. Estem treballant per organitzar una sortida apta per tots els gustos i nivells, per això necessitem la vostra col·laboració.

El punt de trobada serà a la plaça Gaudi a les 6 de la tarda, evidentment equipats amb llums .


TRES PUNTS MOLT IMPORTANTS:

- Anar disfressats de Pare Noel ( als xinos en trobareu de barats)

- Portar una moneda d`un euro (1€)

- Apuntar-se abans a cal Domènech ( la millor casa de pintures de la comarca)


La pedalada nocturna acabarà al nou restaurant que han obert a l`hipica la Cometa on soparem. El preu del sopar serà de 20€ els adults i 10€ els nens fins els 12 anys.


Recordeu cal apuntar-se i pagar a cal Domènech abans del dissabte 11.


Us esperem a tots !!!

Aquet any si que la farem grossa !!!

a vegades és com buscar una agulla en un paller

a vegades és com buscar una agulla en un paller
"lo gusiluz"

open Girona st joan les fonts

Aquest dilluns es va disputar a la gironina localitat de St. joan les fons una prova de l'open girona de btt la represenació navasenca va ser nudrida encara que alguns amb escasos resultats i d'altres amb destacades posicions

pepillo 14 ma-40 general 26(2 voltes)
presi élit 29 general 35(3 voltes)
raul sebastianes 2º (fill Fran)


per veure les FOTOS aquí: the barrizal

Vídeo curiositats dia 18

1º concurs internaconal de fotografía de Navàs

a partir del proper cap de setmana tindrem un a enquesta en el blog per decidir la millor fotografia del moment. La direcció dona de marge una setmana perque podeu enviar les fotos inedites curioses, boniques, antigues, compromeses, caigudes... i així ampliar la galeria amb les que ja tenim.
Les podeu fer arrivar a marcccastellssala@hotmail.com
(no cal que envieu les que ja son penjades en els blogs)

totes les fotos del dia 18

ja tenim totes les fotos del dia 18 el video arrivara properament, puxeu aquí per veure-les
http://picasaweb.google.es/marccastellssala/SortidaDia18?authkey=g7c1jx-bkwo#

i les del Curtichs aquí
http://jordicurtichs.spaces.live.com/default.aspx?sa=816289630

Un éxit rotund

El passat diumenge es va reunir a Navàs una colla de tarats mentals amb ganes de passar-s'ho bé, la sortida va transcorre practicament sense incidents (algun picarol no direm el nom va caure de cap pero tampoc hi havia gaire a perdre).
Així que podem dir que va ser un éxit de participació i també d'organització a la cual els hi donem les gràcies per la seva lavor desinteresada
La molt il·lustrisima direcció del blog es lamenta de no poder complaureus amb les fotos ENCARA però allò que és bó es fa esperar, properament seran penjades

st. esteve 08

st. esteve 08