dijous, 24 de març del 2011

Ruta del senglar

Per fi ha arrivat l'hora!!!!
Com ja sabeu aquest any la ruta del senglar serà encara més especial, un epectacular recorregut espera a tots els participants, per fer inscripcions via internet i més info aquí



dimarts, 22 de març del 2011

Cursa a peu pels voltants de Cardona

Per tots els trialeros runnings i per tot aquell que s´animi aquest diumenge es celebra aquesta cursa que està molt bé i promet emocions fortes pel seu desnivell acumulat. Vinga animeu-vos que us tractaran molt bé.

dimarts, 15 de març del 2011

ARROSSADA 2011



Felicitem a les cuineres per la magnifica paella que van cuinar, com l´any passat estava bonissima, i també donar les gràcies als cuiners per les botifarres i les costelles que també estaven per llepar-se els dits.

dissabte, 12 de març del 2011

ÚLTIMA HORA PER TOTS


Degut al mal temps, ens veiem obligats a activar el pla "B" canviant el lloc on és farà l`arrossada, ho farem a GALERA on ho trobarem menys enfangat i amb més bones condicions. Gràcies a tots per la vostra comprensió i col.laboració. Si necessiteu més informació parleu amb algú de la plana major del bloc.
NO PATIU PER RES...




Ens hem vengut l´ànima al diable per tal de que demà no plogui, o sigui que no patiu per res, potser si que l´arròs surti una mica més "caldòs" - ja se sap amb tanta aigua pot passar - però com tenim les millors cuineres ho solucionaran. Ens veiem demà !!!

dimarts, 8 de març del 2011

ARROSSADA DELS TRIALEROS

Recordeu tots els que volgueu venir a l´arrossada que la data de les inscripcions s´acabarà aquest dijous 10 de març. S´ha d´anar a cal Domènech.

dilluns, 7 de març del 2011

diumenge, 6 de març del 2011

ÚLTIMA HORA DE LA MARATÓ


Ja som aquí, ja hem arrivat, ja ho celebrem!!!! som tan ben parits i anem tant sobrats que nosaltres ens dopem desprès. Visca el pà, visca el vi, visca el cubata que ens estem parint !!!!

dimecres, 2 de març del 2011

5 Centims de la Marató

Deixeu-me donar uns consells els Maratonias dels trialeros, aquest mateixos consells a mi amb van servir per fer la meva primera Marató.

Vaig a fer-vos cinc cèntims del que amb tota seguretat us trobareu a la cursa i que crec que us pot ajudar, a mi m’ho van fer i sincerament em va ajudar...

La cursa no comença diumenge a les 10:30 del matí, la cursa ja fa mesos que la veu començar, diumenge només teniu una sessió més, la última sessió, és veritat, és LA SESSIÓ, però una sessió més abans de descansar uns dies. Per tant molta tranquilitat.

Dissabte s’ha de dinar i sopar pasta blanca amb carn a la planxa. Rodeu uns 15’ al matí amb canvis de ritme de 50m i estireu bé! Alerta amb passar-se el dia de turisme i estar 8hores de peu eh!!

Intenteu esmorzar unes 2h o 1h45’ abans de l’inici de la cursa, i esmorzeu el que us vingui de gust, alerta, molt alerta amb els làctics,a mi m’anava molt bé menjar pasta, però podeu menjar altres coses, cereals, bolleria... el que vulgueu però no acabeu massa tips, les quantitats que siguin òptimes. El que si heu de fer és anar-vos hidratant abans de la cursa, però hidratant-vos amb moderació, glopets petits, tan fa si d’aigua o beguda isotònica, però no begueu de cop i molta quantitat. És molt probable que tingueu ganes d’anar al lavabo molt sovint, és normal, aneu-hi.
Poseu-vos roba còmoda, i no és de mes que us poseu vaselina.
Una hora abans de l’inici us podeu menjar una barreta energètica, com vulgueu, i 15’-20’ abans de l’inici el gel que toca, tot i seguint-vos hidratant mica en mica...

10:00h Escalfament. Cal fer un escalfament només per activar una mica la musculatura i estirar una mica, no patiu, el ritme de la marató és un ritme baix, però si que hem de sortir amb una bona temperatura muscular, escalfeu abrigats.

10:30: Comença la cursa!!!!!!

Km 0: Heu de tenir en compte al començar algunes coses, la més important, estigueu tranquils, alerta el ritme, el ritme de la marató és un ritme molt lent, molt més lent del que esteu acostumats a córrer, sobretot Ernest (controla’t!), controleu la eufòria, encara que cregueu que aneu molt lents, si us passeu amb el ritme podeu pagar-ho molt car!!!!! Alerta també la gent, és molt fàcil xocar o entrebancar-se, no se com és la sortida, però abans de començar mireu si hi ha algun lloc que es pugui fer algun embut, i sortiu tot lo endavant que pugueu, els que van ràpid ja us passaran no patiu però si aneu enrere sereu vosaltres els que potser haguem de passar, per tant cap a davant de tot, si més no tot el que pugeu!
Oblideu-vos de seguir les llebres que marquen el temps, poden cremar-vos, perquè normalment surten més lentes del compte i els primers km els fan molt ràpids, vosaltres heu de fer la vostra cursa!!!
Pot ser que faci fresqueta, si us acompanya algú agafeu roba d’abric i abans de començar li doneu, sinó agafeu un jersei vell i abans de començar el llenceu.

Durant la cursa és molt important que no perdoneu cap avituallament, no hidratar-se és sinònim a no acabar la cursa no se com seran els avituallaments, però normalment són molt llargs per tant no tingueu pressa, ja que tota la gent s’acumula al principi obriu-vos una mica i ja agafareu l’aigua o la beguda isotònica, millor si agafeu una ampolla que un got i podeu anar bevent mica en mica durant uns metres, així no heu de beure de cop. I aneu molt alerta, als avituallaments o zones d’esponges el terra està moll, alerta a no caure!!!! Les esponges també us aniran bé per refrescar-vos, tot i que he vist que estaria núvol, això és una sort!
Durant els primers 10-15km és molt important agafar bé el ritme, i respectar-lo, no us accelereu, ja us ho he dit, però m’hi faig pesat perquè és molt important, quan us entri la eufòria no penseu amb el que porteu, penseu amb el que queda... si podeu aneu fent laps ( prement el botó de la volta al pulsòmetre) a cada km, ja que el GPS moltes vegades no calcula bé!!!!

L’objectiu principal ha de ser fer la segona mitja marató més ràpida que la primera mitja, és molt important que en tot moment tingueu la sensació que domineu la cursa, que li teniu un peu el coll, a la que sigui al revés, és a dir que la marató us tingui el peu al coll a vosaltres la cosa comença a pintar malament, tot i que acabareu la cursa, d’això n’estic segur...

Agafeu almenys 4 sobres de gel, a no ser que us els puguin portar, i us en preneu un cada 10km encara que no tingueu la sensació de necessitar-lo..., sempre però que pugueu beure eh, mai sense hidratar-vos, amb cada gel almenys uns quants glops de líquid! Encara que quedeu amb algú perquè us porti els gels o begudes isotòniques o el que sigui agafeu algun gel per portar-lo a sobre per sinó el trobeu. Si quedeu amb algú li dieu que agafi una Senyera (o alguna cosa fàcil d’identificar), així us costarà menys de trobar-lo, i per anar bé que es posi a algun lloc que hi hagi poca gent del lloc on quedeu.

QUILÒMETRE 30-32: BENVINGUTS A LA MARATÓ

Sila, Jordi i Ernest, la MARATÓ comença aquí.

Perquè comença aquí... Mai abans el vostre cos ha corregut més que això, bé vosaltres si, perquè esteu malalts. La destrossa muscular del vostre organisme comença a ser molt gran. Amb molta seguretat començareu a enfonsar-vos a nivell mental, qualsevol cosa es transforma amb una muntanya, començareu a tenir dubtes, pensareu, qui collons m’ha embolicat a mi a ficar-me amb això (això us ho contesto jo, vosaltres mateixos us hi heu embolicat!!), tindreu ganes de plegar, de deixar-ho córrer, no us oblideu en cap moment que per aquí hi passa tothom!!!, i que lo positiu és que tothom se’n surt, prepareu-vos a nivell mental per tot això, perquè físicament esteu preparats per tirar-ho endavant.
Els quilòmetres comencen a caure com lloses, però si heu fet una bona gestió de la carrera i us heu anat hidratant (que us evitarà patir rampes!!!) tot anirà sobre rodes... si heu estat massa agosarats amb el ritme ho podeu passar malament.
Quilòmetre 41, ja està, jo crec que aquí us queden els millors 1.195 metres que haureu corregut mai, gaudiu cada instant, i sobretot, quan entreu a la meta deixeu estar el cronòmetre, aixequeu els braços, només faltaria que la foto de la vostra primera Marató no se us veiés la cara!!!!!



PER CERT, NO TENIU NI IDEA DE L’ENVEJA QUE EM FEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a vegades és com buscar una agulla en un paller

a vegades és com buscar una agulla en un paller
"lo gusiluz"

open Girona st joan les fonts

Aquest dilluns es va disputar a la gironina localitat de St. joan les fons una prova de l'open girona de btt la represenació navasenca va ser nudrida encara que alguns amb escasos resultats i d'altres amb destacades posicions

pepillo 14 ma-40 general 26(2 voltes)
presi élit 29 general 35(3 voltes)
raul sebastianes 2º (fill Fran)


per veure les FOTOS aquí: the barrizal

Vídeo curiositats dia 18

1º concurs internaconal de fotografía de Navàs

a partir del proper cap de setmana tindrem un a enquesta en el blog per decidir la millor fotografia del moment. La direcció dona de marge una setmana perque podeu enviar les fotos inedites curioses, boniques, antigues, compromeses, caigudes... i així ampliar la galeria amb les que ja tenim.
Les podeu fer arrivar a marcccastellssala@hotmail.com
(no cal que envieu les que ja son penjades en els blogs)

totes les fotos del dia 18

ja tenim totes les fotos del dia 18 el video arrivara properament, puxeu aquí per veure-les
http://picasaweb.google.es/marccastellssala/SortidaDia18?authkey=g7c1jx-bkwo#

i les del Curtichs aquí
http://jordicurtichs.spaces.live.com/default.aspx?sa=816289630

Un éxit rotund

El passat diumenge es va reunir a Navàs una colla de tarats mentals amb ganes de passar-s'ho bé, la sortida va transcorre practicament sense incidents (algun picarol no direm el nom va caure de cap pero tampoc hi havia gaire a perdre).
Així que podem dir que va ser un éxit de participació i també d'organització a la cual els hi donem les gràcies per la seva lavor desinteresada
La molt il·lustrisima direcció del blog es lamenta de no poder complaureus amb les fotos ENCARA però allò que és bó es fa esperar, properament seran penjades

st. esteve 08

st. esteve 08